Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Senioren Mobiele Telefoon Kopen?

Tegenwoordig is er voldoende keuze voor een senioren mobiele telefoon. Verschillende merken zoals Doro, Emporia, Alcatel en Fysic hebben een uitgebreid assortiment senioren mobiele telefoons ontwikkeld. 

Lees eens de veelgestelde vragen en bekijk het assortiment senioren mobiele telefoons 


 

Ja, als u vooral bereikbaar wilt zijn en zelf niet al te veel belt kunt u het best kiezen voor een prepaid simkaart in uw senioren gsm. De meeste senioren gsm toestellen zijn simlockvrij en zijn dus geschikt voor alle providers. Heeft u al een prepaid simkaart dan kunt u deze overzetten op uw senioren gsm. Belt u veel of gebruikt u zelfs mobiel internet dan kunt u ook kiezen voor een abonnement. Dit kan een sim only abonnement zijn of een abonnement waarbij de senioren gsm, in veel gevallen gratis, wordt bijgeleverd.

Reacties

De nieuwe Fysic FM-7700 ouderen gsm heeft een vereenvoudigde bediening door de grote en verlichte toetsen. Door de extra grote en verlichte toetsen en het groot verlicht kleuren display van de Fysic FM-7700 kunt u eenvoudig een gesprek opstarten en door het menu navigeren.

 

Daarnaast heeft Fysic enkele verbeteringen toegepast op het gebied van geluid en audio. Hierdoor is het nog makkelijker om het gesprek te volgen, ook als u gebruik maakt van een gehoortoestel. Alle kenmerken die belangrijk zijn voor een senioren gsm zijn verder op deze Fysic FM-7700 aanwezig.


De belangrijkste functies van de Fysic FM-7700

Naast de eenvoudige bediening, groot verlicht kleurendisplay en extra grote letters heeft de Fysic FM-7700 nog enkele belangrijke functies die het toestel tot een volwaardig senioren toestel maken zoals; een alarmtoets, telefoonboek tot 250 nummers, sprekende bediening, ingebouwde zaklamp, trilfunctie en sneltoetsen. Daarnaast heeft de Fysic FM-7700 ouderen gsm een handsfree functie waardoor u handenvrij kunt telefoneren.


Technische specificaties van de Fysic FM-7700

De Fysic FM-7700 ouderen gsm wordt standaard simlockvrij geleverd zodat alle simkaarten in het toestel werken. Het toestel heeft een standby-tijd van 150 uur en een spreektijd van 2 uur.  De Fysic FM-7700 is 126x55x16 mm groot en ligt lekker in de hand.Fysic FM-7700 senioren gsm voordelen

 

  • Vereenvoudige bediening

  • Simpel door het menu navigeren

  • Verbeterde audio weergave

  • Duidelijk kleurendisplay

 

Prijzen van de Fysic FM-7700

De Fysic FM-7700 ouderen gsm is los verkrijgbaar bij verkooppunten zoals; seniorentelefoonstore.nl en dus te combineren met uw huidige prepaid simkaart of (sim only) abonnement. Daarnaast is de Fysic FM-7700 ouderen gsm ook gratis verkrijgbaar met een gsm abonnement van KPN, Vodafone of Tele2.


Kortom een ouderen gsm die een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding heeft en waarmee u als gebruiker snel aan de slag kunt gaan

 


Reacties

De nieuwe Fysic FM-7500 ouderen gsm heeft een vereenvoudigde bediening voor een eenvoudig navigatie door het menu. Door de extra grote en verlichte toetsen en het groot verlicht kleuren display van de Fysic FM-7500 kunt u eenvoudig een gesprek opstarten.

 

Daarnaast heeft Fysic enkele verbeteringen toegepast op het gebied van geluid en audio. Hierdoor is het nog makkelijker om het gesprek te volgen, ook als u gebruik maakt van een gehoortoestel. Alle kenmerken die belangrijk zijn voor een ouderen gsm zijn verder op deze Fysic FM-7500 aanwezig.

 

De belangrijkste functies van de Fysic FM-7500

Naast de eenvoudige bediening, groot verlicht kleurendisplay en extra grote letters heeft de Fysic FM-7500 nog enkele belangrijke functies die het toestel tot een volwaardig ouderen toestel maken zoals; een alarmtoets, telefoonboek tot 100 nummers, sprekende bediening, ingebouwde zaklamp, trilfunctie en sneltoetsen.

 

Technische specificaties van de Fysic FM-7500

De Fysic FM-7500 senioren gsm wordt standaard simlockvrij geleverd zodat alle simkaarten in het toestel werken. Het toestel heeft een standby-tijd van maar liefst 350 uur en hoeft dus niet zo vaak opgeladen te worden en een spreektijd van 3 uur.

 

Fysic FM-7500 ouderen gsm voordelen

 

  • Eenvoudige bediening

  • Snel en simpel door het menu navigeren

  • Verbeterde audio weergave

  • Lange standby-tijd

  • Helder kleurendisplay

 

Prijzen van de Fysic FM-7500

De Fysic FM-7500 ouderen gsm is los verkrijgbaar bij verkooppunten zoals; seniorentelefoonstore.nl en dus te combineren met uw huidige prepaid simkaart of (sim only) abonnement. Daarnaast is de Fysic FM-7500 ouderen gsm ook gratis verkrijgbaar met een gsm abonnement van KPN, Vodafone of Tele2.

 

Kortom een ouderen gsm die een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding heeft en waarmee u als gebruiker snel aan de slag kunt gaan.

Reacties