Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Senioren Mobiele Telefoon Kopen?

Tegenwoordig is er voldoende keuze voor een senioren mobiele telefoon. Verschillende merken zoals Doro, Emporia, Alcatel en Fysic hebben een uitgebreid assortiment senioren mobiele telefoons ontwikkeld. 

Lees eens de veelgestelde vragen en bekijk het assortiment senioren mobiele telefoons 


 

Bea-fon produceert elegant designvolle ouderen gsm toestellen en de nieuwe Bea-fon SL550 is hiervan een uitstekend voorbeeld. Deze hoogwaardige klaptelefoon is eenvoudig te bedienen, beschikt over de meeste gebruikte opties en dat allemaal in een strakke vormgeving.

Lees meer...   (0 reacties)

Ja, als uw simkaart verder geen beperking heeft voor het bellen in het buitenland is dat geen enkel probleem. U dient er wel rekening mee te houden dat u 0031 als landcode gebruikt bij het bellen van een Nederlands telefoonnummer. U kunt de telefoonnummers die u vanuit het buitenland wilt bellen ook al vast in uw telefoonboek aanpassen.

Reacties

Ja, u kunt via het menu van uw senioren gsm de pincode uitschakelen. Deze optie is, afhankelijk van het model en merk, te vinden in het menu ‘instellingen’ en het submenu ‘beveiliging’. Zodra u de pincode heeft uitgeschakeld zal het toestel bij het opstarten niet meer vragen om een pincode.

Reacties