Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 410gsm is eenvoudige senioren mobiele telefoon

De Doro PhoneEasy 410gsm is een zeer eenvoudig te gebruiken senioren mobiele telefoon in een clamshell design (met een klepje) waardoor het telefoneren met deze senioren gsm wel erg eenvoudig wordt. Door de Doro PhoneEasy 410gsm open en dicht te klappen kunt u eenvoudig een gesprek beantwoorden en beëindigen. 

De Doro PhoneEasy 410gsm is voorzien van een groot kleurendisplay, grote toetsen en een een zeer eenvoudig menu. Deze senioren mobiele telefoon beschikt daarnaast over een alarmknop, waarmee u snel een alarmoproep kunt versturen naar voorgeprogrammeerde nummers uit het telefoonboek van uw gsm. Daarnaast heeft de Doro PhoneEasy 410gsm senioren mobiele telefoon een trilfunctie, bluetooth en is deze gsm geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.

Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 410 gsm 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld