Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

De stijlvolle senioren gsm Emporia Click met klepje

De Emporia Click is een stijlvolle senioren mobiele telefoon met een klepje en een prachtig design, die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik is. De Emporia Click is een zeer eenvoudig te bedienen senioren gsm telefoon door de extra grote toetsen en heeft bovendien een camera. De Emporia Click heeft Bluetooth en is geschikt voor mensen met een gehoorapparaat. Daarnaast beschikt de Emporia Click senioren gsm over een noodknop en 3 sneltoetsen voor het instellen van de meest gebelde nummers. 

 

  • Camera
  • Eenvoudig in gebruik
  • Extra grote toetsen
  • SOS noodknop
  • Bluetooth
  • Geschikt voor gehoorapparaat
  • Sneltoetsen

 

Kortom, bent u op zoek naar een stijlvolle maar toch eenvoudige senioren gsm telefoon welke u dicht kunt klappen zonder nog per ongeluk een telefoonnummer te bellen? Dan is de Emporia Click wellicht een interessante senioren mobiele telefoon met een prima prijs- kwaliteitverhouding van het merk Emporia.