Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Alcatel One Touch 282 Senioren mobiele telefoon

De Alcatel OT-282 senioren gsm is een moderne en eenvoudige mobiele telefoon welke uitstekend gebruikt kan worden voor ouderen en mindervalide. De Alcatel OT-282 senioren gsm laat alle toetsers en bellen achterwege en is gemaakt waarvoor een mobiele telefoon bedoeld is, om bereikbaar te zijn en om zelf te bellen. De Alcatel OT-282 senioren gsm  heeft door het duidelijke scherm, de grote en duidelijke toetsen veel gebruik- en bedieningsgemak voor uw als gebruiker. In noodsituaties beschikt het toestel over een noodknop. Daarnaast heeft de Alcatel OT-282 senioren gsm kleurenscherm, een Handsfree funtie, een FM radio en voldoende ruimte om ale je contacten op te slaan.

  • Extra grote toetsen
  • Duidelijk scherm
  • Luidsprekerfunctie
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Alarmknop
  • Voordelig in aanschaf


Kortom, bent u op zoek naar een senioren gsm telefoon die voor u eenvoudig en duidelijk in gebruik is? Dan is de Alcatel OT-282 senioren gsm wellicht een interessant toestel voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het bekende merk Alcatel.Reacties

pim hakker op 12-12-2014 17:13

waar kan ik de Alcatel OT-282  kopen en tegen welke prijs?

pim.hakker@gmail.com

Cor van den Berg op 09-11-2016 10:57

Prijs ?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld