Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Alcatel One Touch 536 Senioren mobiele telefoon

De Alcatel One Touch 536 senioren gsm is een moderne, uitgebreide mobiele telefoon met een klepje welke uitstekend gebruikt kan worden voor ouderen en mindervalide. De Alcatel One Touch 536 senioren gsm laat alle toetsers en bellen achterwege en is gemaakt waarvoor een mobiele telefoon bedoeld is, om bereikbaar te zijn en om zelf te bellen. De Alcatel One Touch 536 senioren gsm  heeft door het duidelijke scherm, de grote en duidelijke toetsen veel gebruik- en bedieningsgemak voor uw als gebruiker. In noodsituaties beschikt het toestel over een noodknop. Daarnaast heeft de Alcatel One Touch 536 senioren gsm kleurenscherm, een internet browser, Bluetooth en heeft het toestel de mogelijkheid het geheugen uit te breiden met een microSD kaart.

  • Extra grote toetsen
  • Duidelijk scherm
  • Internet browser
  • Eenvoudig in gebruik
  • Alarmknop
  • Bluetooth

Kortom, bent u op zoek naar een senioren gsm telefoon die voor u eenvoudig en duidelijk in gebruik is en beschikt over een klepje? Dan is de Alcatel One Touch 536 senioren gsm wellicht een interessant toestel voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het bekende merk Alcatel.