Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Ik heb een simkaart en een senioren gsm, wat nu?

Om de simkaart te plaatsen moet er een klepje aan de achterkant van de telefoon opengemaakt worden. Kijk voor instructies in de handleiding van de senioren mobiele telefoon. Verwijder eerst de batterij, plaats de simkaart (hij past maar op één manier) en zet de batterij en het klepje weer terug. Zet nu de senioren telefoon aan. Het kan zijn dat er een pincode op de simkaart zit die eerst ingetoetst moet worden. In de meeste gevallen is deze pincode 0000. Zie hiervoor de beschrijving bij de simkaart. Sommige toestellen vragen niet om een pincode of de pinbeveiliging kan daarbij worden uitgeschakeld. Hierna zal de senioren gsm opstarten en alle instellingen goed zetten. Als bovenin het scherm de providernaam wordt weergegeven is het toestel klaar voor gebruik. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld