Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Wat heb ik naast een senioren mobiele telefoon nog meer nodig?

Om te kunnen bellen met een senioren gsm moet er een geldige simkaart in de senioren gsm zitten. Bij een simkaart hoort ook een mobiel telefoonnummer. Een simkaart kan los verkregen worden en bestaat uit twee mogelijkheden; Een prepaid simkaart welke u dient op te waarden als het tegoed leeg is of een goedkoop Sim Only abonnement. Sommige toestellen kunnen ook in combinatie met een duurder abonnement gekocht worden. Alle toestellen zijn ook los, zonder abonnement verkrijgbaar als u al een simkaart heeft. U kunt deze simkaart dan eenvoudig plaatsten in de senioren gsm. De meeste senioren gsm toestellen hebben namelijk geen simlock, wat betekent dat je er elke simkaart van elke telefoonaanbieder zonder problemen in kunt stoppen. Dus ook uw huidige simkaart.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld