Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Wat zijn de kenmerken van een ouderen gsm?

De ouderen gsm of senioren mobiele telefoon wijken qua uiterlijk een beetje af van gewone mobiele telefoons. De gsm toestellen voor ouderen zien er vaak simpeler uit, hebben grotere knoppen, vaak een noodknop en extra voorkeuzetoetsen. Ze zijn gemiddeld ongeveer even groot en zwaar als gewone mobiele telefoons maar ze zijn weer lichter dan de gemiddelde smartphone. De mogelijkheden zijn vaak beperkter dan bij gewone mobiele telefoons. Vaak hebben deze senioren mobiele telefoons een luidsprekerfunctie en speciale mogelijkheden voor dragers van gehoorapparaten. De beltonen en het geluidsniveau kunnen vaak extra luid ingesteld worden. Ook hebben ze vaak grote letter- en cijferweergaven, wat handig is als je minder goed ziet. Daarnaast heeft een aantal toestellen een noodknop voor een nood-sms of noodgesprek.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld