Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Welke (extra) functies heeft een ouderen of senioren gsm?

Eenvoud in gebruiksgemak wil bij mobiele telefoons voor ouderen niet zeggen dat de mogelijkheden ook beperkt zijn. Functionaliteiten waar je in ieder geval op kunt rekenen, zijn: Een verlicht en duidelijk kleurenscherm, luide beltonen (meertonige beltonen), een trilalarm, informatie over gesprekstijden, telefoonnummers en momenten van gemiste oproepen, sterkte van de ontvangst van de antenne en een indicatie van de batterijsterkte, handsfree gesprekken voeren, speciale mogelijkheden voor dragers van een hoorapparaat, SMS-berichten ontvangen en versturen, bellen naar voorkeuzenummers, vergrendeling van het toetsenbord en gebruik in heel Europa.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld