Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Kan ik mijn senioren gsm gebruiken met een prepaid simkaart?

Ja, als u vooral bereikbaar wilt zijn en zelf niet al te veel belt kunt u het best kiezen voor een prepaid simkaart in uw senioren gsm. De meeste senioren gsm toestellen zijn simlockvrij en zijn dus geschikt voor alle providers. Heeft u al een prepaid simkaart dan kunt u deze overzetten op uw senioren gsm. Belt u veel of gebruikt u zelfs mobiel internet dan kunt u ook kiezen voor een abonnement. Dit kan een sim only abonnement zijn of een abonnement waarbij de senioren gsm, in veel gevallen gratis, wordt bijgeleverd.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld