Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro senioren mobiele telefoons

Doro is een Zweedse producent en marktleider van vaste, mobiele telefoons ven smartphones voor senioren. Met meer dan 37 jaar ervaring in de telecomsector, focust het bedrijf op het ontwikkelen en verkopen van producten, software en TeleCare en mHealth – oplossingen die speciaal worden aangepast voor senioren.

Doro telefoons vergelijken en online aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig hier.

 

 

Ook voor senioren is er nu een smartphone op de markt gekomen, de Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 is speciaal ontworpen voor senioren. Met deze senioren smartphone wordt het eenvoudig om e-mail te versturen, mobiel te internetten en foto’s maken en delen via het touchscreen en het uitschuifbare toetsenbord.

 

Lees meer...   (1 reactie)

Doro is er is met de PhoneEasy 615 in geslaagd een elegante en eenvoudige mobiele senioren telefoon te ontwikkelen die van alle gemakken is voorzien en door het clamshell design zijn gesprekken eenvoudig te beantwoorden of te beëindigen door enkel het klepje open of dicht te klappen.

De Doro PhoneEasy 615 is standaard voorzien van de meest gebruikte functies op de Doro mobiele telefoons zoals een camera, versterkt geluid, duidelijk display en eenvoudige menustructuur.

Een veilig gevoel

Op de Doro PhoneEasy 615 senioren gsm is een speciale alarmknop aanwezig waarmee u  met één simpele druk op de knop een SMS of oproep activeert naar een vooraf ingesteld nummer. Deze ICE functie (In Case of Emergency) is tevens geschikt om andere medische gegevens en contactpersonen te bewaren die gewaarschuwd moeten worden.

Voordelen Doro PhoneEasy 615

  • Mobiele telefoon met een klepje
  • Eenvoudig te bedienen
  • Elegant en duurzaam
  • Alarm knop

Uitgebreid en toch eenvoudig te bedienen

De gesprekken met een Doro PhoneEasy 615 zijn door de klepfunctie eenvoudig te beëindigen en te beantwoorden. Daarnaast beschikt het toestel over Bluetooth, brede en holle toetsen, een gebruiksvriendelijke camera, een geheugen- en sms-toets, een verlicht display en toetsenbord, een headset aansluiting en kunt u met deze senioren gsm naar muziek luisteren. Ook dragers van een gehoorapparaat ondervinden geen hinder van deze senioren gsm.

Ondanks al deze functies is de Doro PhoneEasy 615 wel gebruiksvriendelijk gebleven en kan vrijwel iedereen met deze senioren gsm overweg en hem eenvoudig bedienen. U bent altijd bereikbaar en kan eenvoudig in contact komen met familie, vrienden of andere mensen waar en wanneer u dat wilt.

Doro staat bekend om hun eenvoudige en duidelijke ontwerpen van senioren mobiele telefoons en dat maken zij wederom waar met de Doro PhoneEasy 615 clamshell gsm.

 

Reacties

De nieuwe Doro PhoneEasy 520X senioren mobiele telefoon is de eerste telefoon van Doro die tegen een stootje kan en een duurzaam gevoel geeft. Ideaal voor mensen die veel buiten zijn en daar hun mobiele telefoon het vaakst gebruiken.

Ondanks zijn robuuste uitstraling blijft de Doro PhoneEasy 520X wel een gebruiksvriendelijke senioren gsm door de grote toetsen, scherp kleuren scherm en het geweldige geluid.

Versterkt geluid voor duidelijke communicatie

Alle mobiele telefoons van Doro hebben een zeer en helder geluid en duidelijk hoorbare beltonen waardoor u geen gesprek hoeft te missen en ieder gesprek makkelijk kunt volgen.

Gebruiksvriendelijke senioren gsm telefoon

Doro staat erom bekend dat zij producten ontwikkelen welke makkelijk te begrijpen zijn en dat iedereen met een senioren gsm overweg kan door de eenvoudige functies en menu’s. Door de grote toetsen van de Doro PhoneEasy 520X kunt u eenvoudig een gesprek starten, opnemen of beëindigen, evenals het volume aanpassen of de zaklantaarn activeren.

Voordelen Doro PhoneEasy 520X

  • Luid en duidelijk geluid
  • Robuust uiterlijk en kan tegen een stootje
  • 3 Megapixel camera voor heldere foto’s
  • Batterij met lange levensduur


Robuust uiterlijk

Uit onderzoek dat Doro heeft gedaan onder haar gebruikers kwam naar voren dat men  graag een senioren mobiele telefoon wenst die tegen een stootje kan. Doro heeft met de introductie van de PhoneEasy 520X aan deze wens voldaan. Deze mobiele telefoon is voor de actieve senioren en heeft dankzij het elegante ontwerp wel zijn robuustheid meegekregen en kan zelfs een val van 2 meter op een harde ondergrond overleven. Naast de actieve senior is het toestel ook geschikt voor mensen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de bouw.


De Doro PhoneEasy 520X Senioren gsm is de eerste senioren mobiele telefoon van Doro ‘s nieuwe design concept en heeft met zijn ronde vormen en metalen elementen een robuust uiterlijk meegekregenen. Het toestel is in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar en heeft niets afgedaan aan de herkenbaarheid van alle Doro senioren mobiele telefoons als het gaat om  groot en helder display, de stevige grip, grotere toetsen en het eenvoudige menu.Reacties

De nieuwe Doro PhoneEasy 715 is een gebruiksvriendelijke en stijlvolle ouderen gsm met een schuifdesign en een groot en duidelijk kleurendisplay waarop u direct kunt zien wie er belt. Door het schuifdesign heeft de nieuwe Doro PhoneEasy 715 een handig en prettig formaat.

Gebruiksvriendelijk
Naast het schuifdesign biedt de Doro PhoneEasy 715 een lange standby-tijd van maar liefst 533 uur en een spreektijd van 12 uur. De geheugentoetsen zorgen ervoor dat u snel en probleemloos een gesprek kunt beginnen en met de geïntegreerde camera kunt u mooie foto’s maken en delen via Bluetooth™. De Doro PhoneEasy 715 senioren gsm is geschikt voor het gebruik van een gehoortoestel.

Doro PhoneEasy 715 pluspunten
Compact formaat dankzij schuifdesign
Standby-tijd van maar liefst 533 uur
Groot en helder kleurenscherm
Geschikt voor het gebruik met gehoorapparaat

Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke senioren gsm van Doro met vele functionaliteiten en een stijlvol design waarmee u gezien mag worden. De Doro PhoneEasy 715  heeft een uitstekende prijs kwaliteitverhouding en gebruiksgemak.

Reacties

De Doro PhoneEasy 515 is een nieuwe en zeer gebruiksvriendelijke senioren gsm met een scherp en helder afleesbaar kleurendisplay. De senioren gsm beschikt over een 2.0 megapixel camera voor het maken van foto’s en deze kunt u  eenvoudig doorsturen via Bluetooth™ naar familie of vrienden.

Gebruiksvriendelijk
Door een extra luid en helder geluid is de Doro PhoneEasy 515 prettig in het gebruik met een gehoorapparaat. Daarnaast heeft het toestel duidelijk afleesbare toetsen, een speciale SOS noodknop om sms waarschuwingen te versturen en geheugentoetsen om eenvoudig een oproep te starten. Hierdoor is de Doro PhoneEasy 515 een zeer gebruiksvriendelijke gsm voor senioren of mindervaliden.


Doro PhoneEasy 515 pluspunten
Extra luid en helder geluid
Makkelijk afleesbaar display
Gebruiksvriendelijke camera
SOS noodknop

Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke senioren gsm van Doro met een lange levensduur, handig oplaadstation en een ingebouwde camera. De Doro PhoneEasy 515 heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding voor de bereikbare senioren van tegenwoordig.

De Doro PhoneEasy 505 is een gebruiksvriendelijke en zeer eenvoudige senioren mobiele telefoon met een uitstekende geluidskwaliteit dat zorgt voor kraakheldere gesprekken. De Doro 505 is een eenvoudige senioren mobiele telefoon die door iedereen kan worden gebruikt. De Doro PhoneEasy 505 senioren mobiele telefoon heeft een helder kleurendisplay, grote en duidelijk afleesbare toetsen om eenvoudige te bellen en te sms’en, herinneringsberichten, een wekker, trilfunctie en een speciale toets voor noodoproepen.


Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 505 

 

Reacties

De Doro PhoneEasy 338gsm is een gebruiksvriendelijke senioren mobiele telefoon die ook goed gebruikt kan worden in combinatie met een gehoorapparaat. De Doro 338 gsm is een eenvoudige mobiele telefoon die door iedereen kan worden gebruikt. Deze senioren mobiele telefoon heeft een helder kleurendisplay, grote toetsen en een SOS alarm knop.

De Doro PhoneEasy 338 gsm heeft ruimte voor 50 telefoonnummer, 3 sneltoetsen voor favoriete contacten, een trilfunctie en een batterij met een lange levensduur. Kortom een eenvoudig en betrouwbare senioren mobiele telefoon.

De Doro PhoneEasy 338gsm is verkrijgbaar is het zwart of wit.


Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 338 gsm 


 

Reacties

De Doro PhoneEasy 610 gsm is een zeer eenvoudig te gebruiken senioren mobiele telefoon in een clamshell design (met een klepje) waardoor het telefoneren met deze senioren gsm wel erg eenvoudig wordt. Door de Doro PhoneEasy 610gsm open en dicht te klappen kunt u eenvoudig een gesprek beantwoorden en beëindigen. 

De Doro PhoneEasy 610gsm is voorzien van een groot kleurendisplay, grote toetsen en een een zeer eenvoudig menu. Deze senioren mobiele telefoon beschikt daarnaast over een alarmknop, waarmee u snel een alarmoproep kunt versturen naar voorgeprogrammeerde nummers uit het telefoonboek van uw gsm. Daarnaast heeft de Doro PhoneEasy 610 gsm senioren mobiele telefoon een trilfunctie, bluetooth en is deze gsm geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.


Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 610 gsm 


 Reacties

De Doro PhoneEasy 410gsm is een zeer eenvoudig te gebruiken senioren mobiele telefoon in een clamshell design (met een klepje) waardoor het telefoneren met deze senioren gsm wel erg eenvoudig wordt. Door de Doro PhoneEasy 410gsm open en dicht te klappen kunt u eenvoudig een gesprek beantwoorden en beëindigen. 

De Doro PhoneEasy 410gsm is voorzien van een groot kleurendisplay, grote toetsen en een een zeer eenvoudig menu. Deze senioren mobiele telefoon beschikt daarnaast over een alarmknop, waarmee u snel een alarmoproep kunt versturen naar voorgeprogrammeerde nummers uit het telefoonboek van uw gsm. Daarnaast heeft de Doro PhoneEasy 410gsm senioren mobiele telefoon een trilfunctie, bluetooth en is deze gsm geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.

Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 410 gsm 

 

Reacties